Neden Erturgut Sanat Merkezi Fotoğraçılık Kursu?

fotografcilik dersi

Fotoğrafçılık Kursu

Erturgut Sanat Fotoğrafçılık Dersleri?
Fotoğrafçılığın fazlasıyla popüler olduğu şu günlerde, bir DSLR veya DSLR Like fotoğraf makinesi aldınız ya da almak üzeresiniz. Elbette hemen kullanmak ve fotoğraf çekmek isteyeceksiniz. Ancak DSLR’ın doğası gereği, birçok konuya hakim olmanız gerekiyor. Otomatik modda fotoğraf çekebilirsiniz fakat daha kaliteli daha yaratıcı şeyler ortaya çıkarmak için bu size yetmeyecektir. Bunun farkına varınca bir kursa gitmek isteyeceksiniz. İşte bu noktada biz devreye giriyoruz ve size aldığınız makineyi ya da henüz almadıysanız bile temel fotoğrafçılığı en kısa sürede öğretiyoruz.

Neden Erturgut Sanat Fotoğrafçılık Dersleri?
Erturgut Sanat Merkezinin farkı, fotoğrafçılık hocalarımızın sizinle bire bir özel olarak ilgilenmesi. İster grup dersleri, ister bireysel dersler olsun, ayrıcalıklı olduğunuzu hissedecek ve tam olarak öğrenmek istediklerinizi öğreneceksiniz. Amacımız sizi işinize hiçbir zaman yaramayacak bilgilerle boğmak yerine makinenize hakim, usta konuma getirmek.

Fotografcilik

Fotoğrafçılık Eğitimi

Peki Makine hakimiyetinden fazlası yok mu?
Elbette makine hakimiyetinden fazlası var. Ayarları öğrendikten sonra, doğru kadrajı oluşturmanızı da sağlayacağız. İlk başta bazı kuralları bilmeniz hem işinizi kolaylaştırır hem de ilk fotoğraflarınızın dahi hoş gözükmesini sağlayarak, moralinizi yüksek tutar ve hevesinizi kırmaz.

Benim çok fazla zamanım yok, ne yapacağız?
Merak etmeyin, eğitimi sizin istediğiniz süre içine sıkıştırarak özel derslerimizle, en kısa sürede size makinenize hakim olmayı öğretiyoruz.

fotograf dersi

Fotoğrafçılık Dersi

Ama makinem yok henüz?
Önemli değil, makine alma konusunda öncelikle sizi dinliyor, daha sonra ihtiyaçlarınızı en iyi şekilde karşılayacak bütçenize en uygun fotoğraf makinelerini size sunuyoruz. Ayrıca lens ve aksesuar çözümlerini seçmenizde, istediğiniz zaman yardımcı oluyoruz.
Dersten sonra bana yardımcı olacak mısınız?
Elbette. Ekipman seçiminde yanınızdayız. Fotoğraflarınızı da fotoğraf paylaşım sitelerine yüklediğinizde, veya facebook sayfamız üzerinden paylaştığınızda değerlendirip yorumlarımızı paylaşacağız. Ayrıca düzenlenen iç ve dış çekimlere de istediğiniz zaman katılabileceksiniz.

Dersler temel fotoğrafçılık ile mi sınırlı? Özel bir alanda kendimi geliştirmek istersem yardımcı olabilir misiniz?

Hayır dersler sadece makine hakimiyeti yada temel fotoğrafçılık ile sınırlı değil.
Temel Fotoğrafçılık Kursu
– Portre Fotoğrafçılığı Kursu
– İleri Düzey Fotoğraf Kursu
– Pratik Fotoğraf Kursu
– Foto Röportaj Kursu
– Senaryo Kursu
– Sokak Fotoğrafçılıgı Kursu
– Makro ve Detay Fotoğrafçılı Kursu
– Fotoğraf Teknikleri Kursu
– Gece Çekimleri Kursu
– Belgesel Fotoğraf çılık Kursu
– Kısa Film Atölyesi